19 Mayıs 2015 Salı

yağ satarım bal satarım

sevgili günlük,
içimde kalmasın da söyleyeyim. çocukken ustası ölmüş bir çocuğun hoplaya zıplaya yağ-bal satmaya devam etmesine (çocukların da bunu alkışlamasına) hep içerlemişimdir. ya adamın kürkünü okutmaya kalkmasına ne demeli? "satsam oradan cebime on beş lira girer" hesapları filan.
yağın batsın e mi?

27 yorum:

  1. sonra iyide yetiştirdik ama bu çocuk neden katil oldu..

    YanıtlaSil
  2. peki ya "baltalar elimizde, biz gideriz ormana" şarkısına ne demeli? Akıl sağlığımızı yine iyi korumuşuz...

    YanıtlaSil
  3. Daha geçen "ne biçim sözleri var bunun" diye düşünüyor ama bir yandan da söylüyordum. Burada görmek beni gülümsetti. Harban beç kabusu var bir de değil mi :) aslı

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. Yaşam alanlarında kullanılan, yaz – kış istenilen sıcaklık ayarı ile çalışan klimalar, iklimlendirilmek istenilen mekânda ve dış ortamda mevsim koşullarına göre farklı hava şartlarına maruz kalırlar.daha fazlası için
    http://www.klimaservis.com/klima-bakim-servisi/
    ‪#‎klima‬ ‪#‎klimaservis‬ ‪#‎klimabakım‬

    YanıtlaSil
  6. Türkiye'nin en iyi dans kurslarından biri olan Dans Akademi ile başta latin dans kursu olmak üzere aklınıza gelebilecek her dansı en iyi eğitmenlerden alabilecek, en uygun dans kursu fiyatları ile öğrenebilme fırsatını yakalayabileceksiniz.
    http://www.danskursu.com.tr/
    #danskursları #latindanskursu #danskursufiyatları

    YanıtlaSil
  7. Sapanca otel fırsatlarından yararlanarak bu hafta sonunu huzur ve konfor içinde geçirmek istemez misiniz? Göz alıcı güzellikteki bu coğrafyada, yeni açılan kaliteli otellerde kalacak, manzaranızın tadını çıkaracaksınız. Panoramik Sapanca manzarasına karşı Sapanca otel hizmetlerinden yararlanabilirken dilediğiniz an heyecanlı aktivitelere katılabilirsiniz.
    http://www.sapancaotel.com.tr/
    #sapancaotel #sapancaotelleri #sapanca

    YanıtlaSil
  8. Uludağ turları, kış mevsiminde keyifli vakit geçirmek, sömestr ve hafta sonu tatillerini değerlendirmek için en önemli fırsat. Türkiye’nin ilk kayak merkezi olma özelliğine sahip Uludağ’da günübirlik, hafta sonu turları ile sömestr tatilleri dolu dolu geçirmek istiyorsanız sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
    http://www.uludagotel.com.tr/
    #uludağotel #uludağotelleri #uludağotelfiyatları

    YanıtlaSil
  9. Mitsubishi klima yetkili satış ve servis merkezi, klima modelleri, satış koşulları, bakım, onarım, yedek parça ve aksesuar hizmetleri.
    http://www.mitsubishiklimabayii.com/
    #mitsubishiklima #mitsubishiklimalar #mitsubishiklimafiyatları

    YanıtlaSil