1 Aralık 2010 Çarşamba

peki ama bir kedi bunu yapabilir mi?

Sevgili günlük,
Hayattan keyif alma konusunda bir şeyleri kaçırıyorum ama neyi? Biliyorsan lütfen söyle...(Yoksa güneşli havaları ben de seviyorum...)




6 yorum:

  1. Gerçek keyif için önce kedi olman lazım.Onu bunu bilmem bu işin piri kediler.
    özlem

    YanıtlaSil
  2. artık mesajimi da gönderdiğime göre buraya yazabilirim di mi arkadaşım? :)
    babam bi keresinde evdeki kediyi sürekli izlediğini, o ne yaparsa aynısını yapmaya çalıştığını, hiç kimsenin herşeyin en iyisini bir kediden daha iyi bilemeyeceğini söylemişti ki çok gülmüştüm. ayrıca çok protestan ahlakına sahip bi insan olduğu için kendisine kedileri rol modeli olarak alması daha da bir hoşuma gitmişti.
    hayattan zevk almanın yolu bu mu acaba biz de mi onu dinleyip kedileri rol modeli edinsek?

    YanıtlaSil
  3. bu arada adım neden meraklımınik hiç bir fikrim yok.... nasıl bir ruh halinde böyle bir müstear seçmiş olabilirim hiç bilemiyorum...

    YanıtlaSil
  4. kucucuk seyler1 Aralık 2010 17:19

    Kedili bir evde yaşadığım için sık sık bu keyif meselesini düşünüyorum Özlem. Geçen gün güneş altında baktım ki biri pencere kenarında, diğeri bahçede otların arasında mutlu mutlu geriniyor. Kendi kendime "biz insanlar bir şeyleri bilememişiz" diye düşündüm.

    YanıtlaSil
  5. meraklıminik, ben de bir gün kedilerim ne yaparsa onu yapmayı deneyeceğim. çok sevdim bu fikri...onlar temizlenirken ben de uzun uzun saçlarımı filan tarayacağım.

    YanıtlaSil
  6. meraklıminik, bu arada, senin bir kedi olduğundan şüpheleniyorum :))

    YanıtlaSil