22 Şubat 2011 Salı

kediler evcilik oynuyor!

Sevgili Günlük,
Daha önce söylemiş miydim, kediler tuhaf yaratıklar diye...Evin içinde açılmış herhangi bir kutu veya bavul, kanapeye serilmiş bir örtü birden evleri oluveriyor. Resmen evcilik oynuyor bunlar!

5 yorum:

  1. Kesinlikle katılıyorum.Özellikle de ortama yeni bir obje geldiği anda mutlaka onu inceleyecek, koklayacak, kokusunu beğenirse de onunla oynayacaktır.Hayatta kedi gibi olun diye bir İK yazısı okumuştum.Bir bildikleri var demek ki..

    YanıtlaSil
  2. Evet, bir bildikleri var.
    "Oyun oynamaktan yaşlandığımız için vazgeçmeyiz, oyun oynamaktan vazgeçtiğimiz için yaşlanırız," demiş Bernard Shaw. Yani kediler hiç yaşlanmıyor:))

    YanıtlaSil
  3. Bu fotoğraftakiler aynı kedi mi,kardeşler mi yoksa?Ne şanslısın kedilerle yaşayabildiğin için.En büyük hayalim benim.Eşimi bir ikna edebilsem tüylerinin hasta etmediğine bizim evde de olacak bir tane mırıl mırıl tüy yumağı.
    özlem

    YanıtlaSil
  4. ikisi aynı kedi özlem. ama bir tane daha var:))

    on yılı aşkın bir süredir kedilerle yaşıyorum, bence onlarla hayat çok hoş! tüyleri de -eğer alerji durumu yoksa- hasta etmiyor.

    YanıtlaSil
  5. Hasta etmediğini biliyorum ben de gel bunu anlat.O kadar kanıtlar topluyorum,internetten,sağlık programlarından,yine de fikrini değiştirmiyor beyefendi.Ya bir şey olursa,ya sonra çok pişman olursak..Halbuki kendi de kedileri en az benim kadar seviyor.Neyse,ben de amma dertliymişim bu konuda,bir dokun bin ah işit :)
    özlem

    YanıtlaSil