19 Ağustos 2013 Pazartesi

bir doğumgünü hediyesi ve tencere dibi kremasının çocuk gelişimine faydaları

Sevgili Günlük,
İrem ve Özgür'e çok teşekkür ederim. Kimilerine göre ayın 30'unda kimilerine göre ayın 31'inde olan doğumgünümde Hansel Gretel evine ışınlansam ve hatta şekerli yoğurtlu bir pastanın içinde (o da olacak inş.) konaklasam bu kadar sevinmezdim.

Bu arada söz pastalardan açılmışken, aramızda çocukken tencere dibinde kalan kremayı eliyle sıyırıp parmaklarını yalamamış olanlar varmış. Büyükler, çocuklarınızı bu yapış yapış (mmmh mmmhhh!) deneyimden mahrum etmeyin. Ben ters takla ve hatta post-perma (bkz. çocukluğumda tarzımı değiştirmem için bana baskı yapan mahalle kuaförleri) travmasını nasıl aştım sanıyorsunuz?

7 yorum:

  1. Merhabalar,
    Bloğunuzu severek takip ediyorum. Bana da bekliyorum. Güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle. Sevgilerimi bıraktımmmm…..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. selda merhaba,
      bloğuna baktım biraz önce ve ennn sevdiğim yemeklerden biri olan kısır tarifini yoğurtlu görünce hafiften bir şok yaşadım. naayıııır, kısır bunu hakedecek ne yaptı??
      latife yapıyorum, bakma sen bana ama kısır konusunda, güneyli damarımdan olsa gerek, tutucu bir insanım:) yine de tadı nasıl oluyor, merak ettim.
      sevgiler!

      Sil
  2. ne diyorsuuun hatırlıyorum da küçüklüğümüzde abim bize kek çırpmıştı sonra elektrikler kesildi biz de aldık elimize kaşık kek hamuru yiyoruz.Sonra elektrikler geldi.Kalanı da fırına atıverdik:D
    Hatırladıkça gülerim hala:)
    Hala bugün bile krema,kek ne olursa dibini yalamayı severim.Ağzımı burnumu batırışım da aynı duruyor :)
    çocuk ruhlu sevinçler.....

    YanıtlaSil
  3. sen anlatırken canım çekti şimdi;) ben en çok annemin pandispanyasının kremasını severdim. evde yapılmış krema. bir de tencere dibinden yalayınca. mis mis!

    YanıtlaSil
  4. Dans Akademi Türkiye’nin en çok tercih edilen dans kursu, profesyonel eğitmenler, kaliteli eğitim, ekonomik fiyatlar, dans koçluğu ve özel ders programları.
    www.danskursu.com.tr
    #danskursu #danskursları #danskurs

    YanıtlaSil
  5. Tango Kursu-Türkiye’nin En İyi Tango Dans Kursu Dans Akademi
    http://www.danskursu.com.tr/dans-egitimleri/tango-dans-kursu/
    #tangokursu #tangokursları #tango #tangodansı

    YanıtlaSil
  6. Her biri alanında uzman, mesleğinin etik değerlerine saygılı, danışanlarının sağlıklı ve güvenli şekilde kilo vermesini sağlayan diyet uzmanı ve diyetisyenler ile birlikte kişiye özel beslenme danışmanlığı ve diyetisyen hizmetleri.

    YanıtlaSil